Home

Achtergrond

Spectaculaire overval op geldtransport in Italië

Criminelen hebben gisteravond een spectaculaire overval gepleegd op een Italiaans geldtransport.

Dat meldden Italiaanse media vandaag. Een groep van acht overvallers reed de vrachtwagen met geld klem op een snelweg in de buurt van het Noord-Italiaanse Bergamo. Met kalasjnikovs en pistolen namen zij het transport onder vuur. Terwijl de vervoerders onder schot werden gehouden, verschaften de overvallers zich met een snijbrander toegang tot de voorraad geld.

De daders hadden auto's in brand gestoken om de politie te hinderen. Volgens de politie was de overval perfect georganiseerd. Er zouden zelfs geen gewonden zijn gevallen. De hoogte van de buit is niet bekendgemaakt, maar naar verluidt gaat het om ongeveer 1 miljoen euro. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.