Home

Achtergrond

SP heeft groenste politicus

SP'er Hugo Polderman is donderdag door Natuurmonumenten uitgeroepen tot groenste politicus van het bijna afgelopen parlementaire jaar.

Jan Jaap de Graeff, directeur Natuurmonumenten, roemde het Tweede Kamerlid omdat hij zijn afwegingen in debatten maakt vanuit de waarde van natuur en landschap.

De Graeff daagde de Kamerleden vorig jaar uit vooral de mouwen op te stropen om in aanmerking te komen voor deze uitverkiezing. Natuurmonumenten wil er zo voor zorgen dat er meer aandacht komt voor natuur en landschap in de politieke debatten. ”Meer aandacht is noodzakelijk. Het natuurbeleid van de afgelopen jaren heeft namelijk niet kunnen verhinderen dat de biodiversiteit nog altijd achteruit gaat”, aldus De Graeff.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.