Home

Achtergrond

Ramekers heeft ontslag nog niet ingediend

Productschapsvoorzitter Jos Ramekers heeft zijn ontslag alleen maar aangekondigd, maar niet ingediend.

Dat bleek vandaag op de openbare bestuursvergadering van het Productschap Vee en Vlees. Bestuursleden stelden vragen over de wachtgeldregeling voor de voorzitter, die begin dit jaar aankondigde in september te zullen opstappen.

Die regeling is er nog niet. En dat moet volgens vice-voorzitter John Klijn en jurist Charles den Hoed worden verklaard met het simpele feit dat er nog geen ontslag is ingediend. Klijn: "We hebben nog geen brief met 'Hallo, ik kap er mee'". Wel wordt in de dagelijkse besturen van het PVV en het Productschap Pluimvee- en Eieren over een regeling gesproken.

Over de opvolging van Ramekers kon nog geen voortgang worden gemeld. Daarvoor moet het standpunt worden afgewacht van het PPE, dat er morgen over vergadert.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.