Home

Achtergrond 3 reacties

Prijs slachtkoe zakt nog niet in

Slachtkoeien zijn deze week, over de hele linie, niet goedkoper geworden. Het duurt nog zeker een maand voordat de prijzen gaan zakken. Dan komt de uitstoot van koeien namelijk pas echt op gang.

Nu gebeurt dat met weidekoeien ook wel. Maar die aantallen zijn minimaal. Voorlopig blijven de prijzen daarom onveranderd.
Als de daling straks inzet, zal die wel fors zijn. Dat komt doordat de slachtkoeien nu op een behoorlijk hoog prijsniveau staan.

prognose:

stabiel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer

  is dat zgn hoge prijsniveau wel kostendekkend gezien de gestegen prijzen van kunstmest ,krachtvoer veevoer brandstof ed

 • no-profile-image

  tillemans

  wat hoge prijsniveau er moet nog zeker 30 cent bij willen we de kosten terug krijgen.artikel schrijver luister niet zo naar die slachterijen de vleesprijs gaat niet omlaag ben daar maar niet bang voor want er zijn geen koeien in overvloed meer das waar einmaal!!!!!!!

 • no-profile-image

  jj

  goede doodskoe van 340 kg kwaliteit O bracht deze week 2,90 op, verwacht voor komende week de 3 euro te passeren. Koeien zijn nog steeds te goedkoop als je naar de gestegen kosten kijkt, daarnaast is de vleesprijs voor doodskoeien in Brazilie in 1 maand tijd verdubbeld. De notering van de boerderij vind ik op dit moment erg laag

Of registreer je om te kunnen reageren.