Home

Achtergrond 188 x bekeken

Ook Plantion stelt omzetprognose bij

Naast FloraHolland, gaat nu ook bloemenveiling Plantion haar omzet naar beneden toe bijstellen.

"Een winstwaarschuwing is op zijn plaats", zo zei directeur André van Kruijssen dinsdagavond 11 juni op de Algemene Ledenvergadering in Vleuten.

Het jaar 2007 is prima verlopen voor Bloemenveiling Vleuten en Bloemenveiling Oost Nederland (VON). In Vleuten werd een omzetgroei gerealiseerd van 6,4 procent en VON kwam uit op een plus van 11,4 procent. Dit jaar is de marktsituatie minder positief. De bemiddelingsomzet stijgt, maar de klokomzet blijft achter bij vorig jaar. Het bestuur gaat de komende tijd opnieuw naar de prognoses kijken en stelt deze bij.

De voorbereidingen voor het nieuwe gebouw in Ede gaan achter de schermen door. In januari 2009 zal gestart worden met de bouw op de nieuwe locatie. De structuur van de nieuwe organisatie wordt vastgelegd en functies worden ingevuld. Er vallen geen ontslagen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.