Home

Achtergrond

Nieuw Horti Fair-evenement in Rotterdam

Van maandag 16 tot en met woensdag 18 maart 2009 is Ahoy Rotterdam het decor voor een nieuw tuinbouwevenement: de Horti Fair Relatiedagen.

Kleinschaliger van opzet dan de International Horti Fair en gericht op de nationale tuinbouw. De locatie Ahoy (dicht bij de bakermat van de Nederlandse tuinbouw) , de kennis en ervaring van de Horti Fair en een laagdrempelige concept moeten de trekker worden voor de tuinbouw-toeleveringsindustrie.

De Horti Fair Relatiedagen worden een jaarlijks terugkerend evenement, naast de International Horti Fair die in oktober in Amsterdam RAI plaats vindt.

"De Horti Fair is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een zeer internationale vakbeurs, in de slipstream van de globalisering van de tuinbouw. Bij veel bedrijven in de sector merken we dat zij naast deze internationale beurs behoefte hebben aan een evenement dat zich specifiek op de Nederlandse markt richt. Ook onder veel Nederlandse bezoekers is er behoefte aan een Nederlands netwerkmoment", zegt Willem van der Loo, Managing Director van de Horti Fair in Amsterdam.

Met de introductie van een all-in tarief wil de organisatie de drempel voor standhouders om deel te nemen verlagen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.