Home

Achtergrond 247 x bekeken

Lowlands in rap tempo uitverkocht

De zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise is uitverkocht. Nog nooit eerder gingen de 55.000 tickets zo snel over de toonbank.

Dat maakte concertorganisator Mojo vandaag bekend. Lowlands vindt plaats van 15 tot en met 17 augustus op het evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Het programma telt meer dan 175 acts op het gebied van muziek, (straat)theater, dans, comedy, film en literatuur.

Enkele grote namen uit het muziekprogramma zijn The Kooks, Sex Pistols, Franz Ferdinand, Underworld, dEUS, en The Presidents of the USA. Het programma is nog niet compleet; binnenkort worden nieuwe namen aangekondigd.

”De snelle uitverkoop van Lowlands laat zien dat het publiek nieuwsgierig is naar de nieuwe generatie bands”, aldus festivaldirecteur Eric van Eerdenburg. ”Lowlands 2008 wordt vooral een festival waar veel nieuwe bands ontdekt kunnen worden.” Dit jaar is er op het evenement ook veel aandacht voor theater en dans. Onder anderen Toneelgroep Amsterdam, Jakop Ahlbom en Helmert Woudenberg maken hun opwachting.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.