Home

Achtergrond

Kort geding over valse Deense karren

Container Centralen AMBA uit Denemarken heeft een kort geding aangespannen tegen een verhuurder die gebruik zou maken van valse Deense karren.

Dit meldt het AD editie Westland. Volgens Container Centralen laat het verhuurbedrijf Leo Schalkoort Beheer nagemaakte karren meedraaien in het systeem van Container Centralen, zonder huur of onderhoudskosten te betalen. Hierdoor loopt het Deense bedrijf jaarlijks tientallen euro’s per kar mis.

Het verhuurbedrijf Leo Schalkoort Beheer ontkent de beschuldigingen en beroept zich op overmacht. Volgens advocaat R. van Keulen van het verhuurbedrijf, verhuurt het bedrijf veel Deense karren en kan het gebeuren dat een nagemaakte kar wordt ingewisseld.

Container Centralen eist een dwangsom van 5000 euro voor elke dag dat de verhuurder nagemaakte Deense karren laat meedraaien in hun systeem.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.