Home

Achtergrond

Geen lege schappen bij supermarkten

Supermarkten konden hun klanten vandaag voldoende zuivelproducten aanbieden om aan de vraag te voldoen.

Zij hadden geen last van lege schappen. Wel was het gehele assortiment niet altijd te koop. Dat blijkt uit een reacties van de supermarktorganisaties.

De zuivelcoöperatie Friesland Foods gaf vandaag een persbericht uit, waarin zij meldde dat de zuivelschappen bij de supermarkten vandaag al leeg zouden zijn door de blokkades bij de zuivelfabrieken in Nijkerk en Heiloo. Dat blijkt niet het geval te zijn, "We kunnen onze klanten voldoende zuivelfabrieken aanbieden. Er zijn wel verschuivingen binnen het assortiment. Consumenten hebben niet altijd meer keus uit alle zuivelproducten. Zij zullen soms een ander merk of een andere hoeveelheid moeten kopen dan zij gewend zijn", legt een woordvoerder van Albert Heijn uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.