Home

Achtergrond 350 x bekeken

Fouragehandel sluit nieuwe verzekering

De Nederlandse Vereniging van Handelaren in Stro en Aanverwante producten (HISFA) heeft een verzekering voor productaansprakelijkheid afgesloten voor individuele leden, die rechtstreeks aan veehouders leveren.

De zuivelcoöperatie Campina heeft deze verzekering goedgekeurd. Voor Friesland Foods voldoet de verzekering nog niet helemaal aan haar eisen.

De productaansprakelijkheidsverzekering van de HISFA is een zogenoemde 'mantelpolis', die via ABN-AMRO-bank gesloten is en waaronder de HISFA-leden een op hun eigen situatie toegesneden productaansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten.

De basisverzekering geeft een dekking van maximaal 5 miljoen euro per jaar voor twee incidenten.

Of registreer je om te kunnen reageren.