Home

Achtergrond 172 x bekeken

Eigen tuindersstadion voor eerste EK-wedstrijd

Tuinders die de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands Elftal willen kijken, kunnen daarvoor terecht in een eigen stadion in Poeldijk.

Een hal op het ABC-terrein in Poeldijk wordt een 'groeilichtstadion.' Het groeilichtstadion is een initiatief van vier partners uit de glastuinbouw; Hortilux Schréder, Rabobank, Philips en Raymax en is bedoeld voor hun relaties. De bedoeling is om samen met zo’n 1500 kwekers het Nederlands elftal aanmoedigen in de wedstrijd tegen Italië. Op twee grote schermen en vanaf twee tribunes is de wedstrijd live te volgen. Hans van Breukelen, zal de wedstrijd analyseren.

Het 'groeilichtstadion' is alleen te bezoeken met een geldig entreeticket. Relaties van de bedrijven kunnen zich aanmelden door het sturen van een email met NAW-gegevens en het gewenste aantal entreetickets naar: hetlichtstaatoporanje@hortilux.com.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.