Home

Achtergrond 245 x bekeken 2 reacties

Eerste Kamer wil EU-verdrag voor zomer afronden

De Eerste Kamer wil het nieuwe Europese hervormingsverdrag, het Verdrag van Lissabon, nog voor de zomer afhandelen.

De senatoren zijn van plan het verdrag op 8 juli, de laatste dag voor het zomerreces, te behandelen en er direct over te stemmen. Nadat de Eerste Kamer heeft ingestemd, wordt het besluit geplaatst in het Staatsblad en heeft Nederland het verdrag officieel geratificeerd.

De commissie voor Europese Samenwerkingsorganisaties (ESO) heeft dit traject vandaag afgesproken, aldus een griffier van de Eerste Kamer. Het college van senioren moet het traject volgende week nog goedkeuren. Bovendien moeten de betrokken ministers beschikbaar zijn voor de behandeling van het wetsvoorstel.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  m.meijer < BURGER_IN_NOOD >

  de praatjes van deze overheid zijn mooi maar deugen in de werkelijkelijke wereld voor geen meter dat is waar ik al jaren tegen aan heb zitten te hikken als burger zijnde en ik weet waar ik over heb ik doe de tweede kamer al meer dan 14 jaar voornamelijk om tips en bezwaar door te geven hoe het wel beter kan tegen de rampen plannen van het kabinet balkeinde ze zijn niet te vertrouwen ze liegen en bedriegen al jaren lang tegen het volk en zijn het niet waard om het volk te vertegenwoordigen een motie van wantrouwen is al jaren op zijn plaats geweest maar wordt nooit doorgezet door de meerderheid zodat dit rampen kabinet balkeinde naar huis kan worden gestuurt de getallen van de rekenkamer zijn niet op orde en kloppen jaren lang dan ook bewust voor geen meter om zo het volk te misleiden en de plannen toch lekker wel te kunnen doorzetten en zo niet dan wel door de achtedeur van het kabinet niemand die dit controleert ook zijn er meerdere wetten verandert die positief in de kaart spelen met de plannen van het C.D.A, P.V.D.A en V.V.D waar de meerderheid bewust achter aan hobbelt voornamelijk heeft de meerderheid van de tweede kamer haar ziel verkocht aan het C.D.A P.V.D.A en V.V.D en wordt het volk in de steek gelaten door haar
  vertegenwoordeger s er wordt helemaal niet geluistert naar het volk als het dreigt mis te gaan op meerder fronten in de maatschappy wie is hier de duppen van juist mensen met een uitkering mensen zonder baan mensen die ziek zijn oudere die hulp nodig hebben en het gewoon niet krijgen de balkeinde kabinetten 1,2,3,4 zijn een ramp voor je gezondheid en levert schade aan je gezondheid op en verdient het om naar huis te worden gestuurd vanwegens een motie van wantrouwen jegens het volk der nederlanden ze maken ook meerder malen niet waar wat ze in het verleden hebben belooft zoals dat er naar het zuur zoet zou gaan komen het zijn allemaal praatjes waar geen meter van terecht is van gekomen het verbaas mij elke keer weer dat het kabinet balkeinde steeds maar blijft zitten waarneer het vertrouwen richting het volk meerdere malen is geschonden het c.d.a,p.v.d.a en v.v.d BLIJFT STREKEN UITHALEN richting het volk uit waar de honden geen brood van lusten toch blijft dit kabinet balkeinde doof,blind,gewetenloos,bagatelliseren richting het volk steeds maar weer aan de macht dit is niet gezond voor nederland als het op alle fronten in de maatschappy op en negatieve zin uit elkaar wordt getrokken door verkeerde beleidsplannen en steeds maar weer wordt ontkent door de meerderheid van de tweede kamer dat dit daadwerkelijk plaats vind in de maatschappy ik heb een tip laat een meerderheid van het volk beslissen wie er gelijk heeft want het volk heeft al jaren lang haar geloof verloren richting de overheid omdat de overheid haar meerdere malen heeft bedrogen dat kunt u niet maken zulken mensen moeten per direct worden ontheven van haar functie s die zij voeren en dienen nooit meer herkiesbaar worden gesteld in de eerste of tweede kamer maar dat wordt helaas nooit gedaan het wordt tijd dat u daar maar keer VOOR VERANDERING IN GAAT SNIJDEN ik hoop u voldoende op de hoogte te hebben gebracht
  afzender:M.Meijer
  Gradaland 26
  2591 HG Den Haag
  alva_omega@casema.nl
  tel 06-14938002


  GERICHT AAN ALLE KAMERFRACTIE S VAN DE EERSTE EN TWEEDE KAMER TE DAN HAAG MET ALS DOEL WAAR U VOOR STAAT ????
  HOPELIJK STAAT U ERGERS VOOR EN BENT U GEEN MEELOPER RICHTING DE AFBRAAK PLANNEN VAN HET C.D.A P.V.D.A EN V.V.D

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Op een schandalige manier worden we overgeleverd aan Europa. Balkenende is de Mugabe van Nederland

Of registreer je om te kunnen reageren.