Home

Achtergrond 3 reacties

Campina wil vestiging Keulen reorganiseren

Zuivelconcern Campina gaat de productie van consumptiemelk in locatie Keulen reorganiseren en optimaliseren. Daarvoor investeert de zuivelgigant 10 miljoen euro in de Duitse vestiging.

De nadruk in Keulen komt te liggen op de merkproducten Landliebe Campina Tuffi. Michael Feller, Managing Director Germany van Campina: "De productie van private labels zal in de toekomst worden beperkt tot dagverse melk en kwark."
Door het beperken van de activiteiten in private label zullen naar verwachting de komende twee jaar 38 arbeidsplaatsen verloren gaan. Bij Campina in Keulen werken momenteel 379 medewerkers.
De vestiging in Keulen verwerkt jaarlijks meer dan 350 miljoen kilo melk. De melk wordt geleverd door Campina-melkveehouders in Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz en Hessen en apart verwerkt voor de productie van verschillende varianten consumptiemelk.

Foto

Ger Timmer

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Thei

  Duitse Campina RMO's brengen Nederlandse melk naar Keulen.Dit is weer eens dieptreurig.Zo kun je zien dat een fabriek het helemaal niet erg vindt als melkveehouders kapot gaan.En men weet toch ook dat het Duitse avontuur van Campina totnogtoe alleen maar geld heeft gekost,dit gaat toch "direct"van jullie melkgeld af. Nou veel succes met de levering van jullie melk.

 • no-profile-image

  W J Koster

  Dat gaat weer een hoop boeren geld kosten! CAMPINA HEEFT ZIJN KREDIET BIJ DE DUITSE VERSPEELT met hun intimideerende gedrag tijdens de duitse acties bij de fabriek in keulen, door een korridoor door de politie te laten maken en vervolgens Nederlandse melk laten aanvoeren om die te verwerken. De duitse boeren zijn razend hebben nu de bezetting bij andere fabrieken opgeheven behalve in keulen. Ik kan me levendig indenken dat ze masaal vertrekken bij Campina. Dus laat die investering maar zitten de fabriek kan wel SLUITEN.

 • no-profile-image

  Melkveehouder

  Misschien moeten ze het transport ook maar reorganiseren. Melkbussen lijkt mij op de plaats! De grote zijn allang daar weg. Zitten alleen nog kleine boertjes. Die kleine boertjes zijn zo klein dat ik van een andere fabriek gehoord hebt dat ze er beter iedere dag hard langs kunnen rijden een zak geld naar buiten smijten en de melk laten houden. Kortom die moeten daarbij blijven vluchten kan niet meer!

Of registreer je om te kunnen reageren.