Home

Achtergrond 174 x bekeken

Campagne voor spruiten in Nederland en Duitsland mag 80.000 euro kosten

Spruitentelers willen zo’n 80.000 euro steken in een promotiecampagne voor hun gewas.

Dat moet de dalende consumptie tegengaan in zowel Nederland als Duitsland.

De landelijke commissie spruiten van LTO Groeiservice heeft een project met vier programmadelen voor ogen. Zo moet de start van de campagne sterker worden benadrukt en moet een website de gezondheidseffecten beter voor het voetlicht brengen. Verder zijn er plannen voor acties voor publiciteit met winkelvloeracties en advertenties.

Per jaar wordt het effect van de actie gemeten en besloten of de campagne wordt doorgezet. Het project wordt uit het financieringsfonds van het PT bekostigd ter compensatie van lage onderzoeksbijdragen uit dit fonds.

Of registreer je om te kunnen reageren.