Home

Achtergrond 205 x bekeken

Brandweerauto rijdt broodjeszaak binnen

Een brandweerauto heeft vanochtend de pui van een broodjeszaak geramd.

Hij reed circa een meter naar binnen. Vier brandweermannen liepen nog onbekende verwondingen op. Drie van hen moesten naar het ziekenhuis, een zit nog bekneld. Dat liet de politie weten.

Een brandweerauto en een politieauto die op weg waren naar een brand, reden op de kruising van de Admiraal de Ruijterweg en de Bos en Lommerweg bijna tegen elkaar. Ze konden elkaar nog net ontwijken, maar daarbij reed het brandweervoertuig eerst tegen een stilstaande vrachtwagen en daarna tegen de pui van de broodjeszaak. De brandweerauto, vrachtwagen en broodjeszaak zijn zwaar beschadigd. Behalve de brandweermannen raakte niemand gewond.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.