Home

Achtergrond 235 x bekeken 1 reactie

Boeren zijn gaaf, hot en cool

De eerste boeren voor de stoereboerenkalender zijn gefotografeerd. Vlotte kerels, lekker om te zien én heel modern. Gaan de beelden het NOS-journaal halen?

‘Hij is zoooo gaaaf!’ Dat zei een van de kinderen van een stoere boer die we op de foto gingen zetten. Gaaf was ie zeker. De boer in kwestie deed gewillig alles wat we voorstelden. Stoer kijken, zwoel wegkijken, mouwen van de bloes oprollen, bloes uit hempie aan, you name it.

Gave kandidaten

Ook de andere kandidaten waar we inmiddels geweest zijn, zijn ronduit gaaf. Of cool. Of hot. Of hoe het in jongerentaal ook maar mag heten. En niet zelden hebben de kandidaten voor de tweede stoereboerenkalender een eigen hyves-pagina. Die hebben ze zelf in elkaar gezet, soms hebben hun kinderen dat voor hen geregeld.

Het maakt weer eens duidelijk dat boeren anno 2008 moderne mensen zijn. Goed, hun werkplek is anders dan die van de gemiddelde man. Maar verder gebruiken ook boeren deodorant, gaan naar de film, lezen boeken, kopen regelmatig hun eigen onderbroeken en ze zitten dus op hyves. Het is wel jammer dat dit beeld nooit het NOS-journaal haalt, en wel de beelden van blokkerende trekkers.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Paul

    Kijk, ik ben ook gaaf, hot en cool, maar vrouwen hebben dat schijnbaar nog niet door. ;-)

Of registreer je om te kunnen reageren.