Home

Achtergrond 941 x bekeken 2 reacties

Blootgewone open dag bij naturisten

Bloot is heel gewoon, vindt de Naturisten Federatie Nederland (NFN). Zondag is het open dag bij alle aangesloten verenigingen en terreinen opdat mensen kennis kunnen maken met naaktrecreatie in verenigingsverband.

Zondag is Wereld Naturistendag met als thema ’proef de vrijheid van naturisme’, zo liet de NFN weten. ”Voordat je de smaak te pakken krijgt, moet je eerst proeven”, zegt een woordvoerder met een knipoog naar het thema. Elke vereniging zal dan op een eigen manier de gasten voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en andere culinaire verrassingen.

Volgens de federatie recreëren 1,9 miljoen mensen weleens naakt. Dat gebeurt vooral in de sauna, op het naaktstrand of op een naturistencamping. Relatief gezien zijn er meer mannen dan vrouwen die naakt recreëren.

Alle activiteiten staan op www.blootgewonezondag.nl.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    geintje

    leuk uitje voor gefrustreerde ddb boeren

  • no-profile-image

    bintje koper

    Kunnen ze ergens anders opgewonden van worden!

Of registreer je om te kunnen reageren.