Home

Achtergrond 171 x bekeken

Beruchte Duitse kinderverkrachter opgepakt

De beruchte Duitser Oliver Shanti, die verdacht wordt van zeker 116 gevallen van kindermisbruik, is in Portugal gearresteerd.

De 59-jarige man gold als een van de meestgezochte criminelen van de Bondsrepubliek. Hij dook onder toen in 2003 tegen hem een internationaal arrestatiebevel werd uitgevaardigd. De Portugese politie kon de Duitser in Lissabon vastnemen, melden Duitse media vanochtend.

De verdachte, die eigenlijk Ulrich Schulz heet, was jarenlang succesvol als producent van esoterische muziek. Hij benutte zijn leiderschap van een sekte om zich aan kinderen van sekteleden te vergrijpen.
Shanti, die zich later Oliver Serano-Alve noemde, is onder meer bekend door de nummers Onon Mweng en Sacral Nirvana. Zij werden opgenomen in twee Buddha Bar-compilaties.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.