Home

Achtergrond 170 x bekeken

Bananasplit terug met Frans Bauer

De Tros komt vanaf februari 2009 met een langdurige reeks van het verborgen cameraprogramma Bananasplit.

De omroep zond dat programma vroeger uit met de inmiddels overleden Ralph Inbar en zijn toenmalige assistente Patty Brard. Nu heeft de Tros volkszanger Frans Bauer, die wel vaker presentatieklussen doet voor De Grootste Familie van Nederland, bereid gevonden om mensen te foppen en dat op camera vast te leggen.

De op handen zijnde presentatieklus lekte eind april al uit, maar werd toen nog ontkend door het management van de zanger. De TROS hield toen nog de kaken stijf op elkaar. Inmiddels kan een Tros-woordvoerster de terugkeer van Bananasplit bevestigen. Het terughalen van een vroegere tv-topper past in de huidige tv-trend die bestaat uit een hang naar het verleden en nostalgie. Programma's als Ik Hou Van Holland (RTL4) zijn vaandeldrager van die trend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.