Home

Achtergrond

WeerOnline gaat strijd met onkruid aan

Voor iedereen die professioneel betrokken is bij onkruidbestrijding volgens de DOB-methode is er vanaf nu OnkruidBeheer.nl.

Met OnkruidBeheer.nl van WeerOnline, het weerbedrijf van NOS weerman Gerrit Hiemstra, werken onkruidbestrijders conform de DOB-methode. Hierdoor kan onkruid op verhardingen met Roundup® Evolution op een effectieve manier en tegen lage kosten worden bestreden.

De nieuwe site www.OnkruidBeheer.nl bevat nuttige informatie en praktische tools voor onkruidbestrijders. De DOB richtlijnen geven duidelijke instructies over de weersomstandigheden waarbij gespoten mag worden. Ook voor de werking van
onkruidbestrijdingsmiddel zelf zijn de weersomstandigheden zeer belangrijk.

Vooral de landelijke dekking van de weersinformatie en de adviezen per plaats is volgens de inititiefnemers een sterk pluspunt van de nieuwe weerdienst. "Een loonwerker kan precies zien op welke locatie de weersomstandigheden het meest ideaal zijn voor het bestrijden van het onkruid. Hierdoor kanhij zijn mensen en middelen zo effectief mogelijk kan inzetten", aldus Martin Hoitink, accountmanager OnkruidBeheer.nl

De site bevat ook een eenvoudige registratietool voor het vastleggen van de hoeveelheden middel die zijn verbruikt. Daarnaast ontvangen abonnees dagelijks de DOB weerfaxen met spuitadvies en kunnen ze direct contact opnemen met de weerkamer van WeerOnline voor een telefonisch weeradvies.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.