Home

Achtergrond

Voorstellen internationale promotie tot 20 juni indienen

Het programma Collectieve Promotionele Landbouw Activiteiten (CPLA) startte op 28 april 2008. CPLA is een EU-aanbesteding voor het organiseren van projecten op het gebied van agribusiness. De projecten moeten de concurrentiekracht van het Nederlandse agrarisch bedrijfsleven op de internationale markt versterken. Op 16 mei is er een informatiebijeenkomst.

Vanaf 28 april tot 20 juni 2008 kunnen bedrijven en organisaties voorstellen indienen voor handelsreizen en collectieve beursinzendingen op het gebied van agribusiness. De projecten moeten gericht zijn op landen van de Europese Unie en Zuid- en Centraal-Amerika. Het ministerie van LNV financiert het programma CPLA, terwijl de EVD, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken, het uitvoert.

De voorstellen worden beoordeeld op een aantal criteria. Een puntenwaardering per criterium leidt vervolgens tot een totaalscore. De indiener voert de projectvoorstellen, na gunning door het ministerie van LNV, in opdracht uit. Het bedrijfsleven kan tot 20 juni projectvoorstellen indienen.

Meer informatie
Op vrijdag 16 mei wordt een zogenoemde bidmeeting gehouden. Tijdens deze bijeenkomst wordt het programma toegelicht en kunnen de aanwezigen vragen stellen. De bijeenkomst heeft plaats van 16.00 tot 17.30 uur bij de EVD, Juliana van Stolberglaan 148 in Den Haag. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar: ramkisor@evd.nl. Verdere informatie over het programma is ook te vinden op de websites van LNV en EVD.

Lees ook Zoekresultaten op Agrocount.nl met trefwoord ‘promotie’

Meer informatie LNV, 28 april 2008: Programma Collectieve Promotionele Landbouw Activiteiten opengesteld

Meer informatie EVD van het ministerie van EZ over het programma CPLA

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.