Home

Achtergrond

Vier doden door ongeval op A73

Vier inzittenden van een personenauto zijn vandaag om het leven gekomen door een zwaar ongeval op de A73.

Dat gebeurde na een botsing tussen twee vrachtwagens en een personenwagen met daarachter een caravan. De inzittenden van de personenwagen vonden daarbij de dood, zo hebben woordvoerders van de politie gemeld.

De personenauto vloog door de botsing in brand. Geen van de inzittenden zag kans uit de brandende wagen te vluchten. Een vrachtwagenchauffeur is naar het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen overgebracht. Hoe hij eraan toe is, kon de politie nog niet zeggen. De andere vrachtwagenchauffeur bleef vor zover bekend ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Beuningen (bij Nijmegen) in de richting Druten. De rijbanen richting knooppunt Ewijk zijn afgesloten. Omdat nog volstrekt onduidelijk is hoe het ongeluk kon gebeuren, zal de politie naar verwachting nog uren bezig zijn met onderzoek. Door de afsluiting van het snelweggedeelte ontstaat in en rond Nijmegen veel vertraging door files. De politie hoopt de snelweg voor de avondspits weer te kunnen openen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.