Home

Achtergrond 268 x bekeken

'Spaarders meest tevreden over ASN Bank'

Spaarders zijn het meest tevreden over de dienstverlening bij ASN Bank.

Dat blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingssite Independer.

ASN Bank scoort het hoogste op de onderdelen 'klaar staan voor de klant' en 'kwaliteit ten opzichte van de bankkosten'. Na ASN Bank behaalden de Belgische bank Argenta en de Russische bank Amsterdam Trade Bank de hoogste scores. ING-dochter Nationale Nederlanden kwam als slechtste uit de bus.

ASN Bank, dat zich inzet voor een duurzame samenleving, is onderdeel van het financiële concern SNS Reaal. Eerder dit jaar liet het bedrijf weten vorig jaar een fors aantal nieuwe spaarders te hebben aangetrokken.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.