Home

Achtergrond

Schuitema boekt hogere omzet

Supermarktconcern Schuitema heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een hogere omzet behaald dan in dezelfde periode vorig jaar.

De omzet kwam 3,3 procent hoger uit op 1,03 miljard euro. De detailhandelsomzet van de C1000-keten was 1,27 miljard euro, 2,8 procent hoger dan een jaar eerder. Aan het eind van het eerste kwartaal bedroeg het aantal C1000-winkels 439, een daling van 13 vergeleken met hetzelfde kwartaal vorig jaar.

De C1000-detailhandelsomzet is de omzet inclusief btw van alle winkels. De omzet van Schuitema bestaat uit de levering van goederen en diensten aan de C1000-ondernemers alsmede opbrengsten uit leveringen van goederen en diensten aan consumenten via de eigen filialen onder aftrek van kortingen en exclusief btw.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.