Home

Achtergrond 213 x bekeken 1 reactie

Rutte: Onleesbare brief met nul oplossingen

De Verantwoordingsbrief die premier Jan Peter Balkenende woensdag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd over het kabinetsbeleid van vorig jaar is volgens VVD-leider Rutte ”onleesbaar” en ”biedt nul oplossingen en nul bevlogenheid”.

Rutte verwijt Balkenende gebrek aan daadkracht. Hij zou ”de leiding moeten pakken”. Volgens de VVD-voorman dient het kabinet ”weg te gaan”.

Rutte begrijpt niets van de uitspraak van Balkenende dat het zelfbeeld over Nederland te negatief is. De burgers worden volgens hem ”gepakt in de portemonnee” en moeten ook nog elke dag in de file staan. ”Laat Balkenende maar eens uitleggen waarom die mensen positief moeten zijn.”

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    geen daadkracht? afschaffing van de landbouwsubsidies,verhoging van de belasting op rode diesel en andere belastingverhogingen komen eraan

Of registreer je om te kunnen reageren.