Home

Achtergrond

’Provincie en Vrom-Inspectie hebben zitten slapen’

Minister Jacqueline Cramer van Vrom moet orde op zaken stellen bij de Vrom-Inspectie naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State over de milieuvergunning van het staalbedrijf Corus.

Dat vindt de stichting Natuur en Milieu. De hoogste bestuursrechter heeft woensdag de provincie Noord-Holland opdracht gegeven om de milieuvergunning van Corus te herzien. De bestaande vergunning is niet streng genoeg.

”Hiermee stelt de Raad van State de Stichting Natuur en Milieu en Milieufederatie Noord-Holland in het gelijk op hun belangrijkste punten”, menen de milieuorganisaties. Mirjam de Rijk, directeur Natuur en Milieu: ”Gelukkig is de Raad van State wel wakker. De provincie en VROM-Inspectie hebben zitten slapen.”

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.