Home

Achtergrond

Peijnenburg haalt ontbijtkoek uit de handel

Peijnenburg heeft een partij ontbijtkoek uit de handel genomen omdat er mogelijk metaaldeeltjes in zitten.

De koekfabrikant heeft dat vandaag laten weten en adviseert consumenten de koek met als houdbaarheidsdatum 22/08/08 en 29/08/08 niet te eten.

Het gaat om de gesneden Peijenburg ontbijtkoek: Naturel (200 gram), Minder Suiker (350 gram), Volkoren (200 gram), Parelkandij (220 gram) en Gember (220 gram). Bovendien kunnen ook in Kapitein Koek (rozijnen, melkchocolade en vanille), Happers naturel en Peijenburg dubbel Op Melk metaaldeeltjes zitten.

Peijnenburg adviseert consumenten, die hun geld kunnen terugkrijgen, uit voorzorg geen risico te nemen en de betreffende ontbijtkoek niet te eten. Vrijdag verschijnt in vier landelijke kranten een mededeling van de fabrikant.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.