Home

Achtergrond 1 reactie

Nederlander wil meer vrije tijd en minder file

67 procent van de Nederlanders wil meer vrije tijd en minder werken.

Ruim 60 procent wil minder minder file. Dat blijkt uit een onderzoek door onderzoeksbureau Multiscope in opdracht van de producent van navigatiesystemen TomTom.

Ruim 70 procent wil de extra vrije tijd het liefst met de partner doorbrengen.Een minderheid (12 procent) kiest ervoor de tijd in bed te spenderen. Hetgeen waar Nederlanders minder tijd aan willen besteden, zijn bezoekjes aan schoonmoeder (14 procent), toiletbezoek (13 procent) en de sportschool (11 procent).

57 procent zegt de controle over de agenda weer terug te hebben als de files afnemen. Een minderheid van de ondervraagden zegt een afname van de files te zullen missen vanwege het 'momentje voor zichzelf' of het 'meezingen met muziek'.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    ga dan dichter bij hetwerk wonen

Of registreer je om te kunnen reageren.