Home

Achtergrond 155 x bekeken

Menzies: gevolgen staking redelijk beperkt

De gevolgen van de staking bij Menzies zijn "redelijk beperkt'' en het is niet te verwachten dat de problemen de komende uren toenemen.

Dat zegt René Windhouwer, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij de bagage- en passagierafhandelaar. "De actiebereidheid is er en we zullen van uur tot uur de situatie bekijken. Er zijn minder mensen aan het werk dan er ingeroosterd zijn, maar het werk gaat door. Vliegtuigen worden leeggehaald en gevuld, zij het met enige vertraging'', zegt hij. Volgens Windhouwer is de sfeer onder de werknemers die wel werken goed, al legt de staking een extra last op hen.

Windhouwer durft niet te voorspellen hoe lang de staking zal duren. De bagageafhandelaar heeft de bonden uitgenodigd voor nieuwe overleg vrijdagmiddag.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.