Home

Achtergrond 1150 x bekeken

Laatste Boer zoekt vrouw-relatie van de baan

Het is uit tussen Jurre en Agnes. De breuk in het enig overgebleven liefdeskoppel van de KRO-serie Boer zoekt Vrouw is definitief.

Dat meldt het Leidsch Dagblad. De twee verbraken de relatie al een maand geleden.

Hoewel miljoenen mensen getuige waren van de opbloeiende liefde tussen Jurre (25) en boerin Agnes (27), zegt de Alphenaar Jurre niet waarom het mis is gegaan. Ook niet wie het heeft uitgemaakt. En de vraag of hij nog wel vrienden blijft met Agnes van der Ven? Jurre houdt zijn kaken op elkaar. Volgens betrouwbare bronnen zou Jurre een streep achter de relatie hebben gezet. Agnes die hem had uitgekozen uit 883 brievenschrijvers, zou er veel verdriet van hebben.

In de derde editie van Boer zoekt Vrouw wilde het afgelopen winter al niet erg vlotten met de liefde tussen de stellen. Nog voor het einde van de serie, waren de vrouwen van de boeren Henk en Jan al verdwenen. De citytrip ging aan hun neus voorbij.

Dat gold niet voor Gerard en Léonie, Frans en Ronella en voor Jurre en Agnes. Toch hielden de relaties van Gerard en Frans ook niet lang stand.

Tijdens de laatste ’reunie-uitzending’ op 2 maart vertelden ze dat ze weer vrijgezel waren. Alleen Agnes en Jurre waren toen nog gelukkig met elkaar. Inmiddels dus ook niet meer. Spijt heeft Jurre niet van zijn avontuur. ”Het was een hele bijzondere ervaring. Dat neemt niemand je meer af.” ”Meer wil ik er eigenlijk niet over kwijt”, zegt Jurre de Vos uit Alphen aan den Rijn. ”Dat hebben Agnes en ik met elkaar afgesproken. Dat is privé.”

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.