Home

Achtergrond 2 reacties

LTO Noord centraliseert en gaat naar ruimer pand

LTO Noord gaat een aantal van haar diensten verder centraliseren.

Mede daarom is een groter pand nodig dan het huidige kantoor in Deventer. Dit melden diverse LTO medewerkers. De directie van LTO Noord kon vandaag niet worden bereikt voor een toelichting. Zo is nog onduidelijk of het nieuwe hoofdkantoor in Deventer blijft of dat elders in het land een pand wordt betrokken.

De twee regionale kantoren in Haarlem en Drachten blijven bestaan, maar krijgen door de centralisatie een kleinere bezetting. Meer mensen moeten naar het hoofdkantoor van de organisatie. Alleen de echt regionale diensten blijven op de regiokantoren.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    vd brink

    ben blij dat ik geen lid ben

  • no-profile-image

    gert

    wat gaat dat de boeren weer kosten?

Of registreer je om te kunnen reageren.