Home

Achtergrond 177 x bekeken

Kinderen richten nepwapen vanuit auto

Na een alarmerende melding van een collega in zijn vrije tijd, keken agenten van de Rotterdamse politie gistermiddag vreemd op toen ze in Vlaardingen twee kinderen met vuurwapens in hun hand in een auto zagen zitten.

De politie liet de auto stoppen, arresteerde de bestuurder en nam de naar later bleek nepwapens in beslag. Dat maakte de politie vandaag bekend.

Het incident deed zich voor op de Zwaluwlaan. Daar reed een personenauto met daarin een bestuurder en drie kinderen. Een agent zag dat twee kinderen met 'vuurwapens' naar buiten richtten. De politie kwam meteen in actie en hield met een speciale techniek voor vuurwapengevaarlijke verdachten de 37-jarige bestuurder aan. Het bezit van sterk op echte wapens gelijkende namaakwapens is strafbaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.