Home

Achtergrond 155 x bekeken

Interpol doet wereldwijde oproep over pedofiel

Interpol heeft vandaag een wereldwijde oproep gedaan te helpen bij de opsporing van een westerse man die Aziatische jongetjes heeft misbruikt en afbeeldingen van zijn sekspraktijken op het internet heeft verspreid.

Het is de tweede keer dat de internationale politieorganisatie zo'n actie onderneemt. Vorig jaar oktober werd een 32-jarige Canadese pedofiel aangehouden na een oproep van Interpol.

Interpol heeft nu zes goed herkenbare foto's van de onbekende man op zijn website www.interpol.int geplaatst. Hij wordt ervan verdacht drie jongens van tussen de zes en tien jaar oud te hebben misbruikt. Het gaat om een man met blondgrijs haar van tussen de 50 en 70 jaar oud. Op een aantal foto's draagt hij een bril.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.