Home

Achtergrond 189 x bekeken

Imago agribusiness scoort matig

In Management Team top-500 van Nederlandse bedrijven met het beste imago scoort de agribusiness matig.

De bedrijven zijn beoordeeld op arbeid, business en strategie. Alleen het Brits-Nederlandse levensmiddelenconcern Unilever wist zich met de zesde plaats in de top 10 te scharen.

De Rabobank, verreweg de belangrijkste kredietverlener in de agrarische sector, eindigde op de derde plaats. Ahold, de belangrijkste Nederlandse afnemer van voedsel, eindigt op de zevende plaats. DSM, dat onder meer voedingsstoffen en kunstmest produceert, wordt veertiende.

Van de puur op voeding gerichte bedrijven scoort Heineken als brouwerij met de dertiende plaats het beste. Zuivelaars Campina en Friesland Foods bereikten plaatsen 97 en 98. Diervoederproducent Nutreco staat op plaats 125.

Of registreer je om te kunnen reageren.