Home

Achtergrond

Hans Koehorst wordt Coördinator Floriade 2012

Hans Koehorst (37) start per 1 mei 2008 als Coördinator Floriade 2012 voor het tuinbouwbedrijfsleven.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor het invullen van de inhoudelijke thema’s van de Floriade in 2012 met inzendingen vanuit de tuinbouw.

De voorbereidingen voor de Floriade 2012 in de regio Venlo zijn in volle gang. Voor het tuinbouwbedrijfsleven is het van groot belang hier goed bij betrokken te zijn en optimaal in te spelen op de kansen die dit evenement biedt voor profilering en promotie van de Nederlandse tuinbouwsector in 2012. Hans Koehorst krijgt een intermediaire rol tussen tuinbouwbedrijfsleven en de Floriade-organisatie.

Hans Koehorst komt in dienst bij de Limburgse Land- en Tuinbouw Bond (LLTB), maar werkt hoofdzakelijk vanuit het kantoor van de Floriade 2012 in Venlo. In deze functie werkt hij nauw samen met de organisatie van de Floriade 2012, alle dragende tuinbouworganisaties in de Nationale Tuinbouwraad (NTR), regionale ondernemersinitiatieven en het Productschap Tuinbouw.

Tot 1 mei 2008 was Hans Koehorst in dienst van LTO Noord Glaskracht en heeft als projectmanager sinds 2001 gewerkt aan het initiëren en realiseren van strategische innovaties voor de glastuinbouw.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.