Home

Achtergrond 173 x bekeken

Grote brand in TU Delft

In een gebouw van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft woedt een zeer grote brand.

In een gebouw van de faculteit Bouwkunde van de TU Delft woedt vanochtend een zeer grote brand. De brandweer is met groot materieel aanwezig. Iedereen heeft het pand aan de Berlageweg kunnen verlaten. Volgens een woordvoerster van de brandweer is de brand vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een koffiezetapparaat.

De vlammen slaan uit de vijfde of zesde verdieping van het gebouw. Meerdere verdiepingen staan in brand. De zwarte rookwolken zijn in de wijde omgeving te zien. De omgeving rond het gebouw is afgezet om de vele honderden belangstellenden op een afstand te houden. Het faculteitsgebouw bestaat uit kantoren, collegezalen en werkruimtes.

De brandweer was rond 11.30 uur voor zover bekend nog niet begonnen met blussen. Rond die tijd arriveerde vanuit Rotterdam een speciaal voertuig dat extra grote hoeveelheden water aankan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.