Home

Achtergrond 193 x bekeken

Gestolen kip in cel, dief naar huis

Een gestolen kip heeft onlangs in Utrecht een nacht in een politiecel doorgebracht.

De man die de kip had gestolen mocht na verhoor naar huis.

Het hennetje was tijdens een nachtelijke inbraak gestolen uit een kinderboerderij aan de Utrechtse Briljantlaan. Een agent, die de dief met het beestje onder zijn armen en zaagsel in het haar zag lopen, vertrouwde het niet en hield de man aan. Tijdens het verhoor bekende de dief de inbraak in het kippenhok.

Een medewerkster van de boerderij kreeg de volgende morgen een telefoontje dat ze het beestje op kon ophalen op het politiebureau. Volgens beheerder Angelique Jacobs was de kip keurig netjes met een bakje water maar zonder brood achter de tralies gezet. De kip heeft na de stress van de diefstal inmiddels haar eerste eitje weer gelegd.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.