Home

Achtergrond 157 x bekeken 3 reacties

Friesland Vlees wil acht ambtenaren laten horen

Het rundvleesbedrijf Friesland Vlees wil in de eerste instantie acht ambtenaren van de Voedsel- en Warenautoriteit en de Algemene Inspectiedienst als getuigen laten horen bij de rechter-commissaris in Amsterdam over de vermeende wantoestanden.

Met de verklaringen van de ambtenaren en eigen bewijsmateriaal wil Friesland Vlees het televisieprogramma Tros Radar dwingen tot het rectificeren van de vermeende wantoestanden.

Wanneer de getuigen gehoord worden door de rechter-commissaris kan directeur Henk Visser van Friesland Vlees niet zeggen. Als dit proces snel verloopt voegt hij misschien nog enkele getuigen toe. Bij een moeizaam verlopend proces voert hij mogelijk wat getuigen van de lijst af. Wanneer het proces tegen Tros Radar dient, weet Visser ook nog niet.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Red Dear

  Hou wel je advocaten scherp, ze hebben de neiging om eerst volop er tegenaan te gaan. Na enige tijd zwakken ze vaak af en loopt hun declaratie op... ze moeten telkens weer het dossier bestuderen...
  Advies: maak een prestatieafspraak met ze.

 • no-profile-image

  B stoks

  Henk Visser en werknemers
  Ik wens jullie alle succes toe. Want zo`n onzin dat jullie er een rotzooi van maakten als er gezegd werd dat kan gwoon in NL niet meer voor komen met alle controles die gedaan worden van een product tot op de client zijn tafel. Van begin aan was mij duidelijk dat er ergens een heel rotte appel tussen zat die de ballen verstand had van wat gezegd en gedaan werd.
  Hoop dat jullie bedrijf verder kan gaan en met een fikse steun in de rug in de vorm van ruime schade vergoeding door de stumpers die het je aan gedaan hebben

 • no-profile-image

  vergaderhoer

  Vergaderhoer zegt net tegen een klant, hoe lang zou Visser vol kunnen houden dat hij een spoedeisend belang heeft bij deze kwestie die al maanden loopt. Hij weet niet wanneer z'n zaak voor de rechter komt, maar de agrarische pers blijft 'm serieus nemen. Nou eens kijken of-ie het echt aandurft om ambtenaren tot spreken te forceren. Kon weleens héél onvoordelig voor 'm uit gaan pakken, denkt vergaderhoer;-)

Of registreer je om te kunnen reageren.