Home

Achtergrond 1 reactie

FrEsteem weer op Libelle Zomerweek

Tomaten- en paprikatelersvereniging FrEsteem is dit jaar voor de vierde keer vertegenwoordigd tijdens de Libelle Zomerweek in Almere.

Doel is om tijdens dit evenement consumenten te vertellen over de lekkere en gezonde eigenschappen van tomaten en paprika’s, mensen kennis te laten maken met de diverse varianten en smaken en te verkopen. Na drie dagen concludeert FrEsteem dat dit weer optimaal lukt, afgemeten aan de drukte in de stand en de enorm enthousiaste reactie van de bezoeksters.

FrEsteem bemant een grote stand gezamenlijk met Koppert Cress, Rijk Zwaan en plantenkwekerij Van der Lugt. In samenwerking wordt onder de naam 'Gezonde Groenten' reclame gemaakt voor innovatieve Nederlandse groenteproducten. Ernaast staat het kasje van het Productschap Tuinbouw, waarin onder meer de teelt van groenten wordt getoond, zodat een goede wisselwerking met de informatie naar de consument ontstaat.

Libelle Zomerweek is een massaal buitenevenement voor vrouwen in Almere, waar gedurende een week 80.000 bezoekers komen die een dagje uit zijn en van alles willen zien, proeven en kopen. Zomerweek duurt tot zondag 25 mei en is iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Kippenboer

    Blij met een Ei, de legsector, en Kip-Kiplekker, de vleeskuikensector, staan ook op de Libelle Zomerweek!!

Of registreer je om te kunnen reageren.