Home

Achtergrond 227 x bekeken 1 reactie

Financiën tempert gevaar rode diesel

Er is nog helemaal niet besloten om het accijnsvoordeel voor rode diesel af te schaffen.

Dat zegt een woordvoerder van staatssecretaris De Jager van Financiën. LTO-bestuurders Antoon Vermeer en Tammo Beishuizen hebben via het LTO-blad Nieuwe Oogst verklaard dat de Jager tot afschaffing wil overgaan.

Vogens De Jagers woordvoerder staat dit allerminst vast. Het ministerie werkt aan een tweede tranche van vergroening van het belastingstelsel en daarin worden vele opties afgewogen. Eind mei komt daarover een brief aan de Tweede Kamer en tot zolang is er niets besloten.

Lees ook: LTO ziet voordeel rode diesel in gevaar

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    rode bewinslieden zijn in deze zaak niet te vertrouwen,er moet meer geld komen en dus.........

Of registreer je om te kunnen reageren.