Home

Achtergrond

Energiemarkt op weg naar een crisis

De energiemarkt is sinds begin dit jaar voor ongeveer 180 graden gedraaid.

Waar vorig jaar nog elektriciteit werd verkocht en de inkoop van het gasgedeelte nog werd vastgelegd, wordt er nu al veel stroom verkocht die nog niet afgedekt is met de inkoop van gas. Tuinders nemen bij gasinkoop een afwachtende houding aan met de hoop op dalende gasprijzen. Voldoende ingrediënten voor het organiseren van een speciale bijeenkomst komende donderdag in de Leuningjes in Poeldijk met als doel de energiemarkt voor ondernemers in de glastuinbouw inzichtelijk te maken. De avond wordt ingevuld door prominente sprekers van onder andere de Rabobank, energiebedrijf RWE, accountants en adviesbureau Flynth en het energiebureau Powerhouse.

Clement Mol

Of registreer je om te kunnen reageren.