Home

Achtergrond 1 reactie

Drontense mestdrogerij mogelijk toch weer operationeel

Agrifirm heeft mestdrogerij Ketelhaven per 1 april verkocht aan Komeco, een dochteronderneming van Gicom.

Dit betekent dat de mestdrogerij vermoedelijk weer in bedrijf wordt gesteld.

Mestdrogerij Ketelhaven ligt aan het ketelmeer. Voor de gemeente is jet de bedoeling dat de hier gevestigde recreatieve woningen worden verbouwd tot vaste woningen. Voorwaarde is dat de bestemming van de mestdrogerij wordt gewijzigd. Mogelijke bewoners van Villapark Ketelhaven vrezen voor stankoverlast.

Volgens de gemeente betekent de verkoop aan Gicom niet bijster veel. Op korte termijn wil het concern de gemaakte kosten terugverdienen terwijl ze op de lange termijn akkoord zijn met de ontwikkeling van wonen op de drogerij-locatie. Gicom was vandaag onbereikbaar voor commentaar.

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    De zoveelste misser van gemeente Dronten. Jammer dat het weer ten koste gaat van de burgers.

Of registreer je om te kunnen reageren.