Home

Achtergrond 169 x bekeken

DLV Plant en Holland Flower richten zich op Rusland

DLV Plant en Holland Flower richten zich op de ontwikkeling van de Russische sierteeltmarkt.

Gesteund door de overheid kan Nederland deze naar een beduidend hoger niveau tillen én zelf profiteren van de sterke groei. De komende jaren zetten DLV Plant en Holland Flower een demonstratiecentrum voor Nederlandse producten en technologie op. In het centrum kunnen ook Russische tuinders worden getraind.

De Russische markt groeide de laatste jaren met tientallen procenten. Nederland kan beter onderdeel uitmaken van de groei dan deze proberen te belemmeren, aldus de partijen.

De plannen zijn niet geheel filantropisch van aard. Er wordt ook een distributie- en promotiecentrum opgezet voor Nederlandse bedrijven. Hiervoor is reeds een contract getekend met de Economische Voorlichtingsdienst (EVD).

Of registreer je om te kunnen reageren.