Home

Achtergrond 1 reactie

Besluit over glas Dinteloord komt maand later

Provinciale duidelijkheid over de komst van een nieuw glastuinbouwgebied bij Dinteloord laat nog zeker een maand op zich wachten.

Dit werd duidelijk tijdens de vergadering van Provinciale Staten van Noord-Brabant over de Interim-structuurvisie van de provincie.

Deze visie moet het streekplan vervangen, maar de VVD-fractie voerde met succes aan dat gemeenten zich al wel over het streekplan, maar nog niet over de interim-structuurvisie hebben kunnen uitspreken. Daar werd gisteren meer tijd voor gevraagd. Hierdoor werd uit een besluit over Logistiek Park Moerdijk en het Agro- en Foodcluster (tuinbouwlokatie) bij Steenbergen met een maand uitgesteld.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Kees

    AGD, neem eens niet klakkeloos alles over uit andere kranten, maar onderzoek zelf eens waar die vergadering gisteren over ging als je op een vaksite zoals hier een dergelijk bericht meldt. Het zet mensen totaal op een verkeerd been. In ieder geval vergaderden PS van Noord- Brabant niet over wel of geen besluit of Moerdijkse Hoek en AFC door moeten gaan. De Staten spraken over de regels en toepassingen daarvan omtrent de interimstructuurvisie,(voorheen streekplan) waarin deze twee projecten zijn opgenomen. Heel wat anders dus.

Of registreer je om te kunnen reageren.