Home

Achtergrond 177 x bekeken

Belg won 33 auto's en huis met prijsvragen

Een Belg heeft met talloze prijsvragen een huis, 33 auto's en talloze reizen en elektrische apparaten gewonnen.

Om niet op te vallen gebruikte hij voor elk formulier andere handschriften, pennen en enveloppen.
Yvon Bouvy, politieman in de stad Aarlen, deed met zeshonderd schuilnamen mee met prijsvragen. "Het waren namen en adressen van echte personen. In die tijd kende ik veel mensen. Ik mocht ze gebruiken, in ruil voor 10 procent van de waarde van de prijs'', zei Bouvy tegen de krant SudPresse.

Het hoogtepunt was een wedstrijd van weekblad Knack. De prijzen waren een huis, twee Opels, drie appartementen en twintig reizen naar Tenerife. "Op een reis na heb ik alle prijzen gewonnen'', zei Bouvy. De meeste prijzen verkocht hij terug aan de leverancier. Hoeveel hij zo verdiende, wil hij niet zeggen.

Inmiddels is hij gestopt met zijn lucratieve bijbaan als prijswinnaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.