Home

Achtergrond 256 x bekeken

Agri-Ladiesday is zeker van een follow-up

De eerste Agri Ladiesday die gisteren in Tilburg werd gehouden, is een succes geworden en krijgt daarom zeker een vervolg.

Naar de bijeenkomst kwamen zo’n veertig vrouwen die allemaal uit de agf-sector afkomstig zijn. Zo kwamen er dames uit de handel, de teelt, productschappen en brancheorganisaties en dames van bedrijven die veel zaken doen met de sector zoals pr- en communicatiebureaus.

Het programma bestond uit een bezoek aan de Jumbo supermarkt in Tilburg en een presentatie over de Jumbo-keten, een netwerkspel en een diner. "We hebben veel enthousiaste reacties gekregen en daarom krijgt dit initiatief zeker een vervolg", zegt Wilma van den Oever, communicatiemanager van Frugi Venta.

"Een kijkje in de keuken van Jumbo, is zeker een aandachtstrekker geweest voor velen." Aan de hand van een enquête bij de deelneemsters wordt bepaald hoe vaak het evenement georganiseerd gaat worden en wat er inhoudelijk aan de orde moet komen. De dag werd georganiseerd door handelsplatform Frugi Venta in samenwerking met Weekblad Groenten en Fruit en Vakblad AGF.

Bekijk een fotoreportage van de Agri-Ladiesday

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.