Home

Achtergrond 482 x bekeken

23 dochtergroepen op NRM in Utrecht

Zeven fokkerij-organisaties of importeurs presenteren 23 dochtergroepen op de komende NRM op 27 en 28 juni in Utrecht.

Daarnaast toont de fokkerij-organisatie CRV een MRIJ-rasgroep en een aantal kruisingsrassen. Daarmee komt het totaal aantal groepen op de vakbeurs op 25 stuks.

De presentatie van de dochtergroepen is op vrijdag 27 juni. Voorheen vond deze presentatie op zaterdag plaats. De competitie tussen de dochtergroepen uit de fokperiode is vervallen. De belangstelling van het publiek en de inzenders was daarvoor te beperkt. In de plaats van de competitie tussen de dochtergroepen komt de aanwijzing van de beste dochter per dochtergroep. De beste dochter van de proefstieren worden aan het eind van de ochtend gehuldigd met de eigenaar. De huldiging van de beste dochters van de fokstieren vindt aan het eind van de middag plaats.

Of registreer je om te kunnen reageren.