Home

Achtergrond 189 x bekeken

Wie kan er meedoen?

De Nederlandse agrarische sector drijft op de kundigheid en de kennis van individuele ondernemers. Juist in de huidige omstandigheden, waarbij de maatschappij steeds meer over de schouders van de ondernemers meekijkt en kritische kanttekeningen plaatst bij de bedrijfsvoering, komt het nog meer aan op de creativiteit en het ondernemerschap.

Elke boer of tuinder die een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd kan meedingen naar de titel Agrarisch Ondernemer van het Jaar. Voorwaarde is wel dat hij/zij zijn/haar hoofdberoep in de agrarische sector heeft en voor eigen rekening en risico een primair agrarisch bedrijf uitoefent.
De initiatiefnemers benadrukken dat de verkiezing niet alleen is bedoeld voor grote bedrijven of voor boeren en tuinders die op de voorgrond treden. Alle ondernemers die met goed ondernemerschap iets opbouwen, worden uitgenodigd om deel te nemen. Kandidaten kunnen zowel door zichzelf als door anderen worden aangemeld.

Vraag het inschijfformulier Agrarisch Ondernemer aan »

Terug naar homepage Agrarisch Ondernemer »

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.