Home

Achtergrond 3 reacties

Verwaarloosde schapen weggehaald bij boer

De Algemene Inspectiedienst (AID) heeft gisteren in het Brabantse dorp Made beslag gelegd op zestig schapen en veertig lammeren.

De dieren waren verwaarloosd en vermagerd, zei een woordvoerster van de AID vandaag. Vorige week had de inspectiedienst de eigenaar van de dieren al gewaarschuwd. Een week later bleek dat de situatie van de dieren niet was verbeterd, aldus de zegsvrouwe. Tegen de boer is proces-verbaal opgemaakt.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  José

  Deze boer is een oude man die de regels allemaal niet meer heeft kunnen bijhouden, omdat hij ze gewoon niet snapt. Hij is een beetje een kluizenaar.
  Bovendien ligt hij al jaren in conflict met de gemeente. Dat zijn de gene die dit aan het rollen hebben gebracht met de bedoeling om de laatste slag toe te brengen. ik geloof niet dat hier echt sprake is van bewuste verwaarlosing!!!!

 • no-profile-image

  canadeze boer

  Weer een rotte appel die het verpest voor de rest.
  Vraag me alleen wel af of ze niet een beetje overdrijven.

 • no-profile-image

  Boudewijn

  Kijk , Dat bedoel ik nu maar weer. Er wordt gemeld dat er dieren mishandeld worden en de achtergrondinformatie hoor je nu van José. Wat moet een anonieme boer uit Canada daar nu voor domme opmerking over maken? Niemand houdt naar mijn mening dieren om ze vervolgens te mishandelen. Meestal is er meer aan de hand.
  Open uw ogen en steek een helpende hand uit.

Of registreer je om te kunnen reageren.