Home

Achtergrond 190 x bekeken

Samenwerking tussen jong en oud in tuinbouw

LTO Glaskracht Westland en Tuinbouw Jongeren Westland gaan samenwerken bij het koppelen van tuinders die iets voor elkaar kunnen betekenen.

Tot nu toe deed elke organisatie dat op eigen houtje. Bij het met elkaar in contact brengen van tuinders gaat het om allerlei situaties. Bijvoorbeeld tuinders die op zoek zijn naar compagnons, bedrijven zonder opvolger of ondernemers-in-de-dop die graag een eigen bedrijf willen starten. De organisaties brengen dus vanaf nu jong en oud bij elkaar.

Beide organisaties hebben de afgelopen jaren behoorlijk wat aanvragen van geïnteresseerde ondernemers danwel potentiële jonge ondernemers gekregen die graag met elkaar in contact gebracht willen worden. Mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen voor informatie terecht op www.koppelenondernemers.nl.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.